Aktualizacje Windows nie niszczą już twoich ustawień prywatności
Z każdą nową wersją Windows Microsoft zmienia ustawienia. Wyłączone funkcje są ponownie włączane, a Microsoft dodaje nowe sposoby zbierania danych o tobie. Dla ciebie oznacza to, że raz skonfigurowane ustawienia prywatności trzeba regularnie sprawdzać, dostosowywać i ponownie ustawiać zgodnie z twoimi życzeniami.
O&O ShutUp10 Premium wykona tę pracę automatycznie za ciebie!
Ustawienia prywatności wybierasz tylko raz – albo jednym kliknięciem korzystasz z naszych zalecanych ustawień. O&O ShutUp10 Premium stale monitoruje następnie wybrane przez ciebie ustawienia i automatycznie je przywraca – nawet po aktualizacjach Windows lub zmianach w systemie.
Masz pełną kontrolę nad tym, co twój Windows może o tobie ujawniać!
