Aktualizacje Windows nie niszczą już twoich ustawień prywatności
Z każdą nową wersją Windows Microsoft zmienia ustawienia. Wyłączone funkcje są ponownie włączane, a Microsoft dodaje nowe sposoby zbierania danych o tobie. Dla ciebie oznacza to, że raz skonfigurowane ustawienia ochrony danych trzeba regularnie sprawdzać, dostosowywać i przywracać zgodnie z twoimi życzeniami.
O&O ShutUp10 Premium robi to za ciebie automatycznie!
Wybrane ustawienia prywatności określasz tylko raz – albo jednym kliknięciem myszy korzystasz z naszych zalecanych ustawień. O&O ShutUp10 Premium następnie stale monitoruje wybrane ustawienia i automatycznie je przywraca – także po aktualizacjach Windows lub zmianach w systemie.
Masz pełną kontrolę nad tym, co twój Windows może o tobie ujawniać!
